top of page

Muziek in Huis

Ontstaan & visie

2020 was het jaar waarin iedereen - al dan niet verplicht - veel tijd spendeerde in een vertrouwde thuisomgeving.

Helaas werden vele sociale en culturele initiatieven, zowel voor kinderen als volwassenen, gepauzeerd. Vanuit een bijna noodzakelijke drang aan creativiteit ontstond het idee om een plek te creëren waar creativiteit en huiselijkheid centraal staan. Een vaag idee werd zo, veel sneller dan verwacht, omgezet in realiteit.

Zelf kan ik enorm genieten van het musiceren in mijn eigen huiskamer, een vertrouwde en veilige omgeving waar ik mijn creativiteit en fantasie de vrije loop kan laten gaan. Laat dat nu net de visie achter Muziek in Huis zijn. 

Een plek waar je de tijd en ruimte krijgt om in een huiselijke en vertrouwde setting aan de slag te gaan met muziek.  

Graag heet ik je welkom bij Muziek in Huis!

Wouter 

Aanbod

Zowel jong als oud, beginnende of gevorderde muzikant, kan bij Muziek in Huis terecht om muziek te spelen en te leren in een volledig op maat uitgewerkt traject. Op deze manier willen we muziek vanuit ons huis binnenbrengen in jouw huis. 

Bij Muziek in Huis bieden we muzieklessen en pianolessen aan voor kinderen en volwassenen vanaf 4 jaar. Zo kunnen kleuters vanaf 4 jaar starten met lessen muziekinitiatie. Vanaf 6 jaar kunnen ze dan doorstromen naar een individueel of duotraject binnen onze pianolessen. Elke muzikant wordt ondersteund en begeleid door ervaren docenten die een open en positieve leercontext beogen. 

Voor scholen en organisaties met als doelgroep kleuter- en lager onderwijs werkten we een aanbod aan muzische workshops uit. Hiernaast werken we ook samen met andere organisaties zoals Muzische Workshops VZW en MuzeLIERe.

In de vakantieperiodes organiseren we muziekkampen voor kinderen van 6 t.e.m.12 jaar. Dit doen we in samenwerking met B&B Hullebrug te Itegem en Montessorischool Duffel.

bottom of page